• CV Experterna

En framgångsrik arbetsintervju

Hur vet man ifall man har haft en framgångsrik arbetsintervju? Vad för tecken ska man leta efter?Det finns tecken att leta efter, och dessa hittar du i denna artikel.Rekryterare vill veta ditt intresse

Rekryterare skulle inte ställa denna arbetsintervjufråga, ifall du inte är en kandidat att räkna med. Om du behöver berätta om ditt intresse för den tjänst du har ansökt till, är det ett positivt tecken.


Att bli specifik om arbetsuppgifter

Om du får höra om specifika arbetsuppgifter i den tjänst du har ansökt till, och rekryterare förklarar i detalj, då kan din ansökan ha nått hela vägen fram till anställning.


Inbjudan till en andra arbetsintervju

Om du blir inbjuden till en andra arbetsintervju, har du imponerat under din första arbetsintervju.


Att bli specifik om verksamheten

Om du får höra specifika detaljer om verksamheten, dess kultur och anställda, är detta ett positivt tecken att du är en kandidat att räkna med. Rekryterare skulle inte berätta sådant här ifall den inte ville veta hur du känner för verksamheten.


Löneanspråk kommer upp

Om du får en arbetsintervjufråga om detta ämne, kan du vara nära en anställning.


Du blir presenterad för anställda

Solklart tecken att du kommer att få anställning. Om du blir presenterad för anställda, och visad runt i verksamhetslokaler, och kanske introducerad för arbetsuppgifter, har du fått anställning.

293 views0 comments

Recent Posts

See All

FÖLJ OSS

  • Facebook
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

PRENUMERERA

Tack för din prenumeration

KATEGORIER

# HASHTAGS