top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

En framgångsrik arbetsintervju

Updated: Nov 6, 2023

Hur vet man ifall man har haft en framgångsrik arbetsintervju? Vad för tecken ska man leta efter?Det finns tecken att leta efter, och dessa hittar du i denna artikel.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaRekryterare vill veta ditt intresse

Rekryterare skulle inte ställa denna arbetsintervjufråga, ifall du inte är en kandidat att räkna med. Om du behöver berätta om ditt intresse för den tjänst du har ansökt till, är det ett positivt tecken.


Att bli specifik om arbetsuppgifter

Om du får höra om specifika arbetsuppgifter i den tjänst du har ansökt till, och rekryterare förklarar i detalj, då kan din ansökan ha nått hela vägen fram till anställning.


Inbjudan till en andra arbetsintervju

Om du blir inbjuden till en andra arbetsintervju, har du imponerat under din första arbetsintervju.


Att bli specifik om verksamheten

Om du får höra specifika detaljer om verksamheten, dess kultur och anställda, är detta ett positivt tecken att du är en kandidat att räkna med. Rekryterare skulle inte berätta sådant här ifall den inte ville veta hur du känner för verksamheten.


Löneanspråk kommer upp

Om du får en arbetsintervjufråga om detta ämne, kan du vara nära en anställning.


Du blir presenterad för anställda

Solklart tecken att du kommer att få anställning. Om du blir presenterad för anställda, och visad runt i verksamhetslokaler, och kanske introducerad för arbetsuppgifter, har du fått anställning.


345 views0 comments

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.

PRENUMERERA

bottom of page