• CV Experterna

Hamnar ditt CV i papperskorgen?

Rekryterare kan bedöma ifall du kommer vidare till nästa steg i rekryteringsprocessen inom 30 sekunder i snitt. Därför behöver du se till att ditt CV inte innehåller dessa tabbar.Grammatiska fel

Du behöver ha ett felfritt CV. Grammatiska fel ska inte finnas med i detta dokument. Korrekturläs ditt CV innan du skickar iväg det till rekryterare. Microsoft Word har även en stavningskontroll du kan aktivera när du behöver det.


Svårläst format

Rekryterare ska inte behöva leta efter information i ditt CV, ifall du har ett svårläst format. Du ska ha en visuell design till ditt CV, men även ett där det är enkelt att skapa en överblick. Vi använder dessa mallar för våra kunder: Se våra mallar här.


Uppfyller inte krav

En platsannons brukar innehålla specifika krav för en tjänst. Man kanske inte uppfyller alla dessa krav, men ansöker om denna tjänst iallafall. Men om man tydligen inte uppnår specifika krav, ska man inte heller skicka in en ansökan.


Större luckor

Större luckor i din arbetslivserfarenhet utan en förklaring. Läs mer: "Hur man förklarar en lucka i sitt CV"


Bristande färdigheter

Du ansöker om en tjänst där du ska hantera anställda, men har inte erfarenhet inom detta. Om du skulle vilja hantera anställda men inte har relevant erfarenhet, kan det vara en gyllene chans att utveckla dessa färdigheter inom ett volontärprojekt.


553 views0 comments

FÖLJ OSS

  • Facebook
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

PRENUMERERA

Tack för din prenumeration

KATEGORIER

# HASHTAGS