top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Intervjufråga: "Hur hörde du talas om denna tjänst?"

Updated: Nov 6, 2023

En annan till synes harmlös intervjufråga, men detta är faktiskt ett perfekt tillfälle att sticka ut för att visa din passion för den verksamhet du har ansökt till. Om du hittade tjänsten i en tidning, dela det. Även om du hittade tjänsten slumpmässigt, dela det som väckte din nyfikenhet.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaDu känner dig nervös inför att dela att en nära bekant hänvisade dig.

Ingen skulle vilja känna att man fick en fot in i verksamheten bara för att en nära bekant berättade om ditt intresse för den utannonserade tjänsten. Om du skulle ha den tur att känna en nära bekant inom den verksamhet där du skulle vilja arbeta, berätta det. Berätta att din nära bekant delade den utannonserade tjänsten med dig, för att du skulle passa perfekt för den.


Du blir repeterande om tjänsten är det enda arbete du vill ha.

Denna intervjufråga kräver ett kort svar. Berätta var du hittade den utannonserade tjänsten, och varför du anser vara den rätta kandidaten för den. Om en specifik del i tjänsten väckte ditt intresse och du vill berätta det för rekryterare, håll det kortfattat och repetera inte att denna tjänst är det enda arbete du vill ha. Det blir alldeles för tjatigt.


Du minns inte var du hittade den utannonserade tjänsten.

Du kanske har skickat iväg en hel del ansökningar, och minns inte var du hittade just denna tjänst. Låt inte bli att besvara denna intervjufråga, utan berätta varför du skulle vilja ha denna tjänst och vilka relevanta färdigheter du har.


Skapa ett kalkylblad över alla tjänster du har sökt med jobbtitel, länk till platsannons, datum du sökte tjänsten, kontaktuppgifter till rekryterare och ifall du kom vidare till arbetsintervju.309 views0 comments

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.

PRENUMERERA

bottom of page