top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Intervjufråga: "Vad tycker du minst om med ditt jobb?"

Updated: Nov 6, 2023

Rekryterare kan ställa intervjufrågor för att få en helhetsbild om ditt beteende, vilket kan hjälpa dem att få en bättre uppfattning om din personlighet. "Vad tycker du minst om med ditt jobb?" kan vara en sådan intervjufråga. Du vill utforma ditt svar med omsorg, för att inte hamna i en fälla.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaPrata inte illa om en tidigare arbetsgivare när du blir ställd med denna intervjufråga. Den handlar inte om att upptäcka vad du tycker minst om, utan är med största sannolikhet ett test för att se hur du beter dig när du får möjligheten att kunna prata illa. Motstå frestelsen att ventilera, helt enkelt. Ett sätt att besvara denna intervjufråga är att prata om dina nuvarande arbetsuppgifter, hur din nuvarande tjänst inte erbjuder det du behöver för att växa i din yrkesroll, men att den tjänst du har ansökt om ,har dessa arbetsuppgifter. Att din nuvarande tjänst inte utmanar dig.


297 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page