top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Intervjufråga: "Var ser du dig själv om fem år?"

Updated: Nov 7, 2023

En intervjufråga du kan bli ställd med under din arbetsintervju. Vi har sammanställt en lista med hur du bör och inte bör besvara denna intervjufråga. Oavsett om du är en veteran inom din yrkesroll eller det är din första arbetsintervju finns det faktiskt ett rätt sätt och ett fel sätt att besvara denna intervjufråga. Arbetsgivare vill få en insikt i dina framtidsplaner och vilken roll deras verksamhet spelar i dessa planer samt om du är ambitiös och planerar att stanna inom verksamheten. Att ha detta i åtanke kommer att hjälpa dig att skapa ett genomtänkt svar.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaDO:


Var ärlig

Om du vill ha tjänsten endast för att du inte kom vidare till en annan arbetsintervju behöver du hålla denna information privat. Du kan berätta vilka färdigheter du skulle vilja utveckla under nästkommande fem år och hur denna tjänst kan hjälpa dig att uppnå det målet.


Håll dig realistisk

Att ha ambition är en positiv sak men det är även att sätta upp delmål i din yrkesroll för att kunna vidareutvecklas. Arbetsgivare vill veta om du har en självkännedom och vill få en tydlig bild om vad du behöver för att nå dina mål. Till exempel om en viss kurs krävs för att avancera inom din yrkesroll, nämn att du planerar att studera denna kurs för att nå ditt delmål.


DON'T:


Erkänna att det inte finns en plan

Det finns få människor som har sin karriär planerad i detalj, och man vet inte vad framtiden har i sikte. Arbetsgivare vill veta att du har en plan, även om den inte är skriven i detalj. Berätta inte att du inte har en plan alls. Du vill vara en värdefull kandidat och då behöver du en plan.


Säga att du lämnar verksamheten

Arbetsgivare förstår att du inte kommer att stanna inom verksamheten för resten av din karriär, men du vill inte berätta att du kommer att lämna in din avskedsansökan för att du har fått ett mer attraktivt erbjudande. Understryk istället ditt intresse för tjänsten och förklara hur den passar in i din karriärplan, även om du inte stannar hos verksamheten till pension.


42 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page