top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Intervjufråga: "Vilka är dina styrkor?"

Updated: Nov 6, 2023

Denna intervjufråga kan verka nästan för simpel, men en hel del människor är alldeles för blygsamma i sina svar, eller misslyckas helt och hållet med att beskriva sina styrkor. Du behöver matcha dina styrkor med yrkeskvalifikationer i platsannonsen. Rekryterare vill veta ifall du passar för den tjänst du har ansökt om, och därför behöver du besvara denna intervjufråga till din fördel.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaDu behöver visa rekryterare att du har relevanta färdigheter, och att dessa passar med den tjänst du har ansökt om. Genom att matcha dina styrkor till behoven inom verksamheten, står du ut bland mängden och ökar därför dina chanser till en anställning.


Börja med att skriva en lista över dina färdigheter. Denna lista kan omfatta utbildning, praktik, färdigheter och tidigare arbetslivserfarenhet. Begränsa sedan din lista till ett par framstående färdigheter. Skriv ett exempel till varje färdighet om hur du använt denna styrka.


Detta kommer att förbereda dig inför denna arbetsintervjufråga. Ju närmare dina färdigheter matchar yrkeskvalifikationer inom verksamheten, desto mer sannolikt kommer du att få ett erbjudande om en anställning. Du ska inte vara blygsam med dina svar men du vill heller inte överdriva dina svar. Håll det kort och koncist. Att skriva en lista över dina styrkor med ett exempel till varje, hjälper dig att besvara denna arbetsintervjufråga med större självförtroende.


120 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page