• CV Experterna

LINKEDIN: Intresseväckande profilöversikt

Updated: Nov 2, 2021

Din profilöversikt behöver innehålla information om din professionella bakgrund. Spendera tid med din profilsammanfattning eftersom det finns max antal tecken. Att ha en intresseväckande sammanfattning är viktigt. Den sammanfattar din yrkeshistoria, kvalifikationer och personlighet. Din profil måste dyka upp i sökresultat för att nå rekryterare. I denna artikel kommer du att få läsa sammanfattningsexempel du kan använda.


Du vill att din profil ska vara nyckelordsrik, men du vill också att den ska berätta en historia om din karriär. Oavsett om din sammanfattning berättar hela din arbetslivserfarenhet i breda termer, eller om din nuvarande position, ska den vara intresseväckande.Exempel #1

Uppdragsbaserad sammanfattning


"Varje varumärke har en historia att berätta, som inte bara kommer att påverka och glädja deras publik, men även kommer att nå mätbara affärsmål. Jag är personen mellan varumärke och konsument. Jag hjälper kunder att hitta det medium som bäst passar deras unika identitet, och producerar sedan högkvalitativt innehåll som uppfyller deras mål. Jag är en innehållsstrateg."


Den uppdragsbaserade sammanfattningen börjar med en bred beskrivning, för att sedan bli mer specifik. Ett bra val ifall du vill skapa interaktioner med människor. Den visar också att du förstår hela bilden med din yrkesroll, och att det omfattar mer än bara din dagliga att-göra-lista.


Exempel #2

Karriärbytet


"Där det saknas personalprogram, lyser min erfarenhet inom rekrytering. Min tidigare tjänst var inom ekonomi, men har haft ett intresse att arbeta med mänskliga resurser sedan ett par år tillbaka. Jag har under min karriär, hjälpt flera personer att bli anställda och även hjälpt medarbetare att rekrytera anställda. Jag blev äldre och förstod att siffror bara är en pusselbit, att det finns historier bakom dem. Vill därför fortsätta min karriär inom rekrytering."


Denna sammanfattning handlar om ett karriärbyte, när man har insett vilket intresse man har, och kanske endast arbetat inom en specifik bransch.


127 views0 comments

FÖLJ OSS

  • Facebook
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

PRENUMERERA

Tack för din prenumeration

KATEGORIER

# HASHTAGS