top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Misstag i ditt jobbsökande

Updated: Nov 6, 2023

Inom en konkurrerande arbetsmarknad räcker det med stavfel för att sumpa dina chanser till jobbintervju. Var försiktig med vad du skriver, vad du säger, hur du ansöker och hur du presenterar dina kvalifikationer för rekryterare.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaPlatt CV

En platt design är ett textat dokument utan en visuell layout där innehållet inte är övertygande. Innehållet är det viktigaste i din ansökan men ett välstrukturerat CV med en visuell layout visar att du är en professionell person och har spenderat tid med att sammanställa din ansökan. Det första intrycket för en rekryterare är det utseendemässiga och här vill du inte falla pladask.


Att inte ha en visuell layout är att inte ha rätt klädsel inför sin arbetsintervju utan att man dyker upp med en illaluktande tröja. Du vill vara representabel, även fast det är ett dokument. Om du inte har en visuell layout, kan rekryterare känna att du bara har "slängt ihop" din ansökan. En visuell presentation är faktiskt betydligt mer avgörande för det första intrycket än vad man tror.


Vi arbetar endast med de senaste mallarna för CV inom marknaden och dessa kan du hitta här. (www.cvexperterna.se/cvmallar) Behöver du professionell hjälp med ditt CV för att öka dina chanser till jobbintervju hittar du denna information här: (www.cvexperterna.se/tjanster)


För mycket information i ditt CV

Du behöver inte inkludera all din arbetslivserfarenhet ifall större delen inte är relevant för den tjänst du ansöker om. Att inkludera varje detalj från din arbetslivserfarenhet är inte nödvändigt. Beskriv innehåll som är relevant för den tjänst du ansöker om.


Att inte matcha dina kvalifikationer för tjänsten

Skapa en lista över dina kvalifikationer och matcha dessa med krav från platsannonsen. Beskriv sedan exempel om hur du visat upp dessa kvalifikationer från tidigare anställningar.


Opassande klädsel inför jobbintervju

Slarva inte med din utstyrsel när du är i en jobbintervju. Det är viktigare än vad du tror att ha passande klädsel.Säga fel saker i din jobbintervju

Det finns saker du aldrig ska säga i en jobbintervju. Du vill skapa ett positivt första intryck och du behöver vara förberedd med intervjufrågor att ställa, och hur du besvarar dem.Inga referenser

Skapa en lista med referenser att ha inför din jobbintervju. Inkludera deras för och efternamn, kontaktinformation och inom vilken verksamhet de arbetar.


Du följer inte upp

Att följa upp efter en inskickad ansökan och efter en jobbintervju är viktiga steg i ditt jobbsökande. Du får dessutom en extra chans att skapa ett positivt intryck.
116 views0 comments

PRENUMERERA

bottom of page