top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Tips för hur du slappnar av inför din intervju

Updated: Nov 7, 2023

I denna artikel finns tips för hur du slappnar av inför din arbetsintervju. Det är normalt att vara nervös, men använd dessa tips för att känna ett större självförtroende.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaGå en promenad

Frisk luft är hälsosamt för oss allihopa. Om du har en telefonintervju, kan du promenera runt kvarteret eller en löptur för att befria alla dessa endorfiner. Om det är en arbetsintervju där du ska träffa en rekryterare fysiskt, ta en promenad runt byggnaden för att rensa huudet.


Ta med ett fuskblad

Ju mer du förbereder inför en arbetsintervju, desto större självförtroende får du när du ska besvara intervjufrågor. Skapa ett fuskblad inför din arbetsintervju där du har adress till platsen, vilken tid du ska vara där, namn på rekryterare och vilka intervjufrågor du kan ställa.


Planera en aktivitet

Du kanske inte ser fram emot att bli intervjuad i ett par timmar, men en bra idé är att planera en aktivitet efteråt. En måltid med en vän, en promenad med din hund eller fika med en släkting? Vad det än är, förbered en aktivitet efter din arbetsintervju för att ta bort hela ditt fokus på din arbetsintervju, på så sätt släpper du en del av nervositeten.


Ge dig själv ett peptalk

Prata med dig själv, det kan faktiskt hjälpa till att peppa dig inför din arbetsintervju. Berätta för dig själv det du behöver höra, att du är smart och kvalificerad för den tjänst du har ansökt om.


Ring en vän

Ingenting är bättre än att få uppmuntran av en omtänksam vän. Ring en positiv person du känner och berätta att du är nervös inför din arbetsintervju. Om du har svårt för att peppa dig själv, kan detta vara ett bättre alternativ.


Det är en konversation

Påminn dig själv om att din arbetsintervju faktiskt är en konversation. Du kanske sitter i den heta stolen och blir ställd med intervjufrågor, men du kan också ställa intervjufrågor.Du vill ta reda på ifall du passar verksamhetskulturen och ifall detta är en tjänst som passar dig. Därför är det viktigt att du förbereder minst två intervjufrågor att ställa.64 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page