Louise Augustsson

Jag har fått drömjobbet! Vilken total lycka! En stor eloge till Sara som har peppat mig och skapat ett fantastiskt optimerat CV & personligt brev. Det blev fyra jobbintervjuer med två potentiella anställningar och en anställning på 72 timmar.

Amina Isakovic

Jag fick anställning efter bara två dagar med mitt optimerade CV & personliga brev, efter att ha varit arbetslös i två år utan att ha blivit kallad till en enda intervju. Jag rekommenderar verkligen dig för alla människor i hela mitt liv.

Dennis Eliasson

Jag sökte en anställning hos ett företag i Skåne utan framgång. Sökte samma anställning hos samma företag några månader senare fast med mitt optimerade CV & personliga brev och blev erbjuden anställning omedelbart.

Reza Tavakoli

Tack Sara för ditt professionella arbete. Jag började arbeta på det nya jobbet igår och företaget passar min personlighet utmärkt. Även mina vänner har fått hjälp från dig och lyckats få jobb. Återigen, tack så hemskt mycket verkligen.

Sandra Karlsson

Jag var medlem i gruppen ett tag men tog mig sedan i kragen för att kontakta Sara. Att ta hjälp med att optimera mitt CV och personliga brev var det bästa beslutet på flera år. Det är otroligt professionellt, stilrent och lockande.

Josefine Hafström

Säger bara wow! Har precis fått mitt optimerade CV och personliga brev och herregud, det känns inspirerande att få söka jobb med detta. Det syns verkligen att Sara älskar sitt arbete. Jag förstår att det är många som får jobb!

Cecilia Fröjd

Jag vill tacka Sara för hennes engagemang och professionella bemötande. Hon hjälper till med alla frågor man har. Och tack för all peppning och stöttning! Jag fick anställningen! En grym tjej och en grym Facebook grupp.

Eva Hellström

Jag fick mitt optimerade CV och personliga brev i veckan. Det är verkligen ett professionellt arbete. Det känns riktigt inspirerande att få söka arbete med detta. Sara, du älskar verkligen ditt arbete. Det syns klart och tydligt. 

För Efternamn

-
-

-

-

-