top of page
 • Vad är CV Experterna?
  Vi är en verksamhet där vi skriver skräddarsydda CV samt är marknadsledande inom vår bransch i Sverige. Hundratals kunder har fått anställning, betydligt snabbare och enklare tack vare vår professionella expertis om hur man skriver vinnande CV.
 • Var kan man läsa kundrecensioner?
  Läs hundratals kundrecensioner och succéberättelser daterade bak till September 2018 i vår Facebook-grupp med mer än 15.00 medlemmar. Klicka här för att komma till gruppen.
 • Vad kostar era tjänster?
  Våra tjänster är högkvalitativa och prisvärda. I priset ingår det CV, personligt brev och designmall. Du väljer själv leveranstid beroende på hur fort du vill ha din beställning. Priser och leveranstider finns här: www.cvexperterna.se/butik
 • Hur beställer man?
  Du beställer leveranstid och får sedan ett e-postmeddelande från oss med instruktioner om var du skickar in dina dokument samt berättar mer om dig själv för att vi ska kunna skräddarsy ditt CV. Efter leverans säger man till ifall man vill ändra i sina dokument. Men man har ingen ångerrätt efter leverans eftersom dina dokument är digitala filer som inte kan returneras.
 • Vad är era köpvillkor?
  Du får ett leveransdatum när du har beställt hos oss. Om du vill justera i dina dokument efter leverans meddelar du oss. Ångerrätt gäller inte för digitala produkter som laddas ner eller används online under vilka ditt CV sorteras under. Digitala produkter klassas som en tjänst som inte kan återlämnas då det är en så kallad direktkonsumtion
bottom of page