top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Lista över färdigheter för ditt CV

Updated: Dec 7, 2023

Att inkludera relevanta färdigheter för den tjänst du har ansökt till, ökar dina chanser till en anställning. Var specifik när du väljer vilka färdigheter du vill inkludera i ditt CV. Arbetsgivare vill veta varför du är rätt kandidat för tjänsten med relevanta färdigheter, och inte vad du har åstadkommit under hela ditt arbetsliv i en buffé-liknande ansökan där du nämner varenda detalj från alla dina tidigare anställningar. När du skräddarsyr ditt CV för den specifika tjänsten du söker, är sättet du berättar om dina färdigheter kritisk ifall du kommer till nästa steg i rekryteringsprocessen. Det är ingen hemlighet att anställande chefer bara spenderar i snitt cirka 30 sekunder på ett CV innan de bestämmer sig för att skicka vidare sökande till nästa steg i rekryteringsprocessen.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaBeskriv inte färdigheter du inte har. Detta kan verka uppenbart, men att nämna färdigheter du inte har kan skada dina chanser till en anställning. Om du inte uppfyller kraven för en tjänst, kanske du ska söka en annan. Du kanske får en intervjufråga om dina kvalifikationer och inte kunna besvara den eftersom du har nämnt färdigheter du inte har. Du ska endast nämna relevanta färdigheter för den tjänst du tänker ansöka om. Söker du flera tjänster, behöver du anpassa ditt personliga brev efter varje tjänst. Inkludera dina relevanta färdigheter och skriv ett exempel till varje, där du har fått använda denna färdighet i din arbetslivserfarenhet.


Problemlösningsförmåga

Oavsett vilket yrke du har kommer det att finnas problem att lösa. Har du en problemlösningsförmåga och kan lösa problem med effektivitet och snabbhet, är denna färdighet ett måste att ha med i din ansökan. En problemlösningsförmåga kan inkludera ett kritiskt tänkande, en förmåga att fatta beslut.


Tidsplanering

Att effektivt kunna planera sin arbetstid är kritiskt. Visa din förmåga att kunna prioritera arbetsuppgifter, hålla en deadline och kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Dela med dig av specifika exempel på hur du har hanterat din arbetstid effektivt tidigare.


Anpassningsförmåga

Oavsett om du är nyanställd eller anställd sedan en period tillbaka kommer du att stöta på utmaningar i din yrkesroll. Det kan även handla om att ha en förmåga att kunna prioritera uppgifter vid tempoväxlingar. Arbetsgivare vill veta att du har en anpassningsförmåga och kan vänja dig vid förändrade arbetsmiljöer.


Aktivt lyssnande

Ett aktivt lyssnande hänvisar till en förmåga att kunna fokusera helt och hållet på den person du kommunicerar med. Ett aktivt lyssnande hjälper dig att förstå deras budskap, att förstå informationen och kunna besvara med eftertänksamhet. Att utveckla och använda denna förmåga visar att du har ett intresse för den person, situation och uppgift framför dig.


Positivitet

Nej, detta betyder inte att vara överdrivet optimistisk. Visa snarare att du kan närma dig utmaningar med en can-do-attityd. Resiliens och beslutsamhet utan ett negativt tankesätt är det som kommer hjälpa dig att slutföra dina arbetsuppgifter med bravur.


Kreativitet

Verksamheter växer med infusion av ideér. Anställande chefer kommer att spendera mer tid på ett unikt CV där man visar upp att man är kreativ, utmanar status quo och erbjuder lösningar.


Kritiskt tänkande

Att kunna tänka rationellt och eftertänksamt är basen för ett kritiskt tänkande. Kritiska tänkare kommer på förbättrade och nyare sätt att arbeta. Definitionen av att tänka kritiskt betyder att självständigt kunna reflektera, dra slutsatser, värdera, ifrågasätta och vara kreativ.


Ledarskap

Även om verksamheten inte anställer för en chefsroll, söker anställande chefer efter individer som kan inspirera och motivera andra anställda med autenticitet och integritet. Chefer är inte alltid bra ledare, men ledare är nästan alltid bra chefer. En ledarskapsförmåga kan inkludera att etablera relationer och ett strategiskt tänkande.


Flexibilitet

En hel del verksamheter söker efter medarbetare som är dynamisk och anpassningsbara i varje situation. Flexibilitet är en använd term för hur mycket ett material kan tänjas. Det används även för att beskriva hur en person kan anpassa sig till att utföra olika funktioner inom ett arbete.


Kommunikationsfärdighet

En tydlig kommunikation är betydelsefull för att kunna kommunicera i alla situationer. Oavsett om det är i tal eller skrift, eller både och är denna en värdefull färdighet.


Kundservice

Välstånd inom en verksamhet och karriärmöjligheter för en anställd finns inom att leverera en utmärkt kundservice med ett professionellt bemötande. Arbetsgivare vill att anställda ska vara dedikerade till att både möta och överträffa kundförväntningar.


Samarbete

Nästan varje yrke kräver att man har en samarbetsförmåga med andra. Arbetsgivare vill veta hur du samarbetar med andra, om du samarbetar väl med medarbetare och kan ta initiativ till samarbete. Du kan enkelt förstå hur andra kan bidra. Du har ett kreativt tänkande och kommer lätt på ideér. Kan även visa tendenser till ledarkompetens.


3,423 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page