top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Hur du skriver ett "om mig" avsnitt i ditt CV

Att skriva ett CV kan vara en skrämmande uppgift för en hel del, eftersom det kräver en förståelse för ens kompetens, arbetslivserfarenhet och akademiska historia. I denna artikel får du tips på hur du skriver ett "om mig" avsnitt i ditt CV. Mallarna vi arbetar med lämnar ett utrymme för detta. (Se våra mallar här). Detta är inledningen till ditt personliga brev, och menat att fånga uppmärksamheten hos arbetsgivare.


CV profil

Detta avsnitt är en inblick i vem du är, professionellt och personligt, bortom dina kvalifikationer. Därför behöver du skriva detta avsnittet med omtanke för att skapa ett starkt första intryck. Det syftar till att visa upp din personlighet, vad du värderar och dina egenskaper. Det är din chans att skriva ett inledande stycke till varför du passar bäst för den tjänst du har ansökt till. Därför är det viktigt att fokusera på dina unika egenskaper och undvika klichéer och allmänna påståenden.


När du börjar skriva avsnittet "om mig", börja med att brainstorma vilka egenskaper du har som får dig att sticka ut. Reflektera över dina styrkor, färdigheter och erfarenheter som är relevanta för tjänsten du söker. Var inte rädd för att tänka utanför ramarna och visa upp dina passioner, eftersom det kan ge inblick i din personlighet.


När du har identifierat dessa nyckelaspekter är nästa steg att skapa ett kortfattat och övertygande uttalande. Se till att använda ett starkt och självsäkert språk som speglar dina unika egenskaper och framhäver dina prestationer. Undvik generiska uttalanden och klichéer, eftersom det kan få ditt CV att verka oseriöst. Försök dessutom att hålla ditt stycke

till max fem meningar eftersom det ska vara en överblick, och ett inledande stycke för att arbetsgivare ska vilja läsa ditt personliga brev..


En annan viktig del i avsnittet "om mig" är att göra ditt uttalande relevant för jobbet du söker. Använd nyckelord och fraser från arbetsbeskrivningen för att visa att du passar perfekt för tjänsten. Detta kommer också att visa att du har gjort din research och har ett genuint intresse för företaget. Slutligen, se till att korrekturläsa och redigera ditt uttalande för att fånga eventuella stavfel eller grammatiska fel. Ditt "om mig" avsnitt är din chans att skapa ett minnesvärt första intryck.

103 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page