top of page

CV &
PERSONLIGT BREV

Att ha ett välarbetat och professionellt utformat CV är en kritisk del i ditt jobbsökande, framförallt inom en konkurrerande arbetsmarknad. Vi arbetar även med visuellt tilltalande mallar för att lyfta upp ditt CV ytterligare.

Vi arbetar för att utforma professionella och uppmärksamhetsfångande CV, men även att både uppfylla och överträffa dina förväntningar. Ett professionellt CV skräddarsytt efter dina kvalifikationer kan vara skillnaden mellan att bli bokad för en anställningsintervju eller inte.

Det CV du skickar till oss för information får max vara 3 sidor. Har du ett CV med fler än 3 sidor, kontakta oss för pris. Priserna avser CV med 2 sidor.

Vad behöver man för program?

Du behöver en installerad version av Microsoft Word. (Inte online-version). Saknar du både dator och Microsoft Word, får du dina dokument i PDF för att du ska slippa justera själv. Det är ditt ansvar att se till att du har detta.

Vad händer efter beställning?

Efter beställning får du ett e-postmeddelande med information och instruktioner med ett specifikt leveransdatum.

Jag vill ha CV på både Svenska & Engelska.

Du kan få dina dokument på båda språk men det kostar plus 375 kronor, utöver priset på den leveranstid du beställer.

Du får ett första utkast vid leveransdatum. Vill du ändra i dina dokument meddelar du detta, och vi ändrar upp till 3 gånger efter leverans. Dina dokument är inte låsta och du kan själv ändra i Microsoft Word. Dokumenten får du i DOCX. Men du har ingen rätt till återbetalning efter leverans eftersom det är digitala filer och så kallad "direktkonsumtion".

Beige Minimalist Photo Collage Instagram Post.png
bottom of page