top of page
Screen Shot 2022-09-22 at 14.26.33.png

CV & PERSONLIGT BREV

Ditt CV är ett dokument där du ska marknadsföra dina kvalifikationer och du kommer att möta hård konkurrens från ofta hundratals sökande, därför kommer vi att skräddarsy ditt CV för att det ska klara 30-sekunderstestet och bli uppmärksammat av rekryterare. Vi lyfter fram dina kvalifikationer och erfarenheter med framstående text och en unik layout. Tusentals kunder har redan skrivit under anställningsavtal tack vare våra skräddarsydda CV som levererar resultat. Vi har skapat skräddarsydda CV för alla professionella nivåer inom alla branscher. Vi skriver även till praktikplatser ifall du ska söka detta samt motivationsbrev inför att du ska söka en specifik utbildning.

KONTAKTA OSS? Skriv i live chatten på denna hemsida (pratbubbla i hörnet). Eller bli medlem i vår community och skriv ett meddelande på Messenger till administratör. Gruppen: www.facebook.com/groups/cvexperterna (Vi är en växande community med fler än 15 000 medlemmar med hundratals kundrecensioner att läsa)

Snabb leveranstid från 24 timmar med priser från 750 SEK (375 SEK). I detta pris får du ett professionellt CV med personligt brev och en unik layout. När du har beställt kommer du att få ett e-postmeddelande med instruktioner och information för att vi ska lära känna dig, och dina mål. Du behöver en installerad version av Microsoft Word för att kunna anpassa dina filer. Inte en webbversion, utan en installerad version på en dator. Inte Chromebook eller platta, utan en dator. Kund har ansvaret att se till att man har en aktiverad och installerad version av Microsoft Word. CV du skickar in till oss (ditt gamla) får max vara 3 sidor. Om ditt gamla CV är fler än 3 sidor, kontakta oss för prisförslag. 

 

BESTÄLL HÄR

KUNDRECENSIONER

KARRIÄRBLOGGEN

bottom of page