top of page
1.jpg

CV &
PERSONLIGT BREV

Vi skapar professionella CV där vi lyfter fram dina kvalifikationer för att ditt CV ska klara 30-sekunderstestet. Unik layout med en framstående text och skräddarsydda dokument. Det råder konkurrens inom arbetsmarknaden och därför behöver du imponera när du skickar din ansökan till rekryterare. I vår community kan du läsa hundratals kundrecensioner och succéberättelser: www.facebook.com/groups/cvexperterna 

 

Vi skapar skräddarsydda CV mot alla branscher och dess yrkesroller. När du har beställt en leveranstid får du ett e-postmeddelande med information för att vi ska lära känna dig, och vad dina mål är. 

När du har beställt ditt CV får du ett e-postmeddelande med orderbekräftelse och sedan ett från oss med ditt specifika leveransdatum och ytterligare instruktioner samt frågor för att lära känna dig. Vill du läsa hundratals kundrecensioner? Gå med i vår Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar.

VILLKOR:
Ingen återbetalning efter leverans eftersom det är digitala filer.

Vi ändrar dina dokument max 3 gånger efter leverans, endast justeringar.

Du behöver en installerad version av Microsoft Word för att kunna redigera själv. Om du inte har en dator med Microsoft Word, får du dina filer som PDF, som du kan använda med mobil. (Även i docx).

,

bottom of page