top of page
Meeting

Ta nästa steg i din karriär,

med ett skräddarsytt CV.

CV Experterna utformar professionella och skräddarsydda CV för att du ska uppnå dina professionella mål. Vi framhäver din unika kompetens och dina främsta styrkor för att du ska stå ut bland mängden inom en konkurrerande arbetsmarknad. Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

O M  O S S

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat. Ditt CV handlar om att marknadsföra dina kvalifikationer och landa arbetsintervjuer. Att du ska landa arbetsintervjuer med ditt skräddarsydda CV är vår prioritet.

Rekryterare måste läsa hundratals repetitiva CV och spenderar därför mer tid med en unik presentation, och ett skräddarsytt CV från oss är din möjlighet att knuffa bort dina konkurrenter för att öka dina chanser.

Vi är specialiserade på att skapa framstående CV med ett unikt innehåll, och är stolta över vår unika skrivprocess som inte bara prioriterar kvalitet utan individuell uppmärksamhet. Med vår personliga process kommer vi att förstå dina karriärmål för att se till att dina dokument är relevanta och effektfulla.

Drawing on a Board
1.jpg

Skräddarsytt CV
& personligt brev

Vi skapar professionella CV där vi lyfter fram dina kvalifikationer för att ditt CV ska klara 30-sekunderstestet. Unik layout med en framstående text och skräddarsydda dokument.

Helping Hands_edited.jpg

15 000 medlemmar

på Facebook

Denna gruppen föddes 2018, och fortsatt växer med stormsteg. Ansök om medlemskap och läs hundratals kundrecensioner och succéberättelser från kunder.

bottom of page