top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Hamnar ditt personliga brev i papperskorgen?

Updated: Nov 6, 2023

Att söka jobb är en process, och man kommer inte alltid vidare i rekryteringsprocessen. Om du inte har fått svar från rekryterare, kan ditt personliga brev vara bristande. I denna artikel får du tips om hur du kan förbättra ditt personliga brev.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaAnpassa det

Anpassa ditt personliga brev till den specifika tjänst du tänker ansöka om för att det ska vara relevant. När du anpassar det visar du att du är uppmärksam. Du ska skapa intresse hos rekryterare för att du ska bli kallad till en arbetsintervju. Ditt personliga brev är inte ett tillfälle att berätta hela din livshistoria, eller nämna vad du sysslar med under din fritid. Utan du ska hålla det relevant för den tjänst du ansöker om samt matcha dina färdigheter med krav från platsannons.


Personlighet

Var dig själv i ditt personliga brev, och berätta varför du vill ha den tjänst du ansöker om.


Uppfyll specifika behov

Vilka behov behöver den verksamhet du tänker ansöka till? Beskriv dina färdigheter och hur dessa kan uppfylla specifika behov.


Håll det kort

Kort och koncist med relevans är nyckel till framgång. Rekryterare vill inte läsa ditt personliga brev ifall det är fyra sidor. Du ska inte skapa ett buffé-brev där du nämner alla dina erfarenhet från tidigare anställningar, färdigheter och egenskaper.


155 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page