top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Hur du skriver ett säljande CV (med tips för mall)

Updated: Nov 6, 2023

Ditt CV är utan tvekan det mest värdefulla dokument för din karriär. Ditt CV är ett marknadsföringsverktyg, och att skriva ett kan vara en skrämmande process för en del. Det kanske surrar en hel del frågor i ditt huvud om hur man skriver ett säljande CV.


Ett CV är ett dokument där du sammanfattar din arbetslivserfarenhet och utbildning, och detta ska dokument ska vara cirka två sidor om du har en större arbetslivserfarenhet. Du ska även använda detta dokument som ett marknadsföringsverktyg och visa upp vilka färdigheter och kvalifikationer du har. Trots all den tid du spenderar med att skriva ditt CV, behöver rekryterare endast cirka 30 sekunder i snitt för att se ifall du kommer vidare i rekryteringsprocessen.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaAnlita professionell hjälp

Tycker du att det är en svår process att marknadsföra dig själv i ditt CV, och skriva ett sådant dokument? Då ska du anlita professionell hjälp. Vi har hjälpt hundratals kunder nå anställning, betydligt snabbare och enklare med säljande CV. Skulle du vilja läsa hundratals kundrecensioner och succéberättelser? Ansök om medlemskap till vår succégrupp med mer än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/dittcv


Sammanfattning

Se till att den mall du arbetar med för att skriva ditt CV har plats för att skriva en profilsammanfattning. Detta stycke ska finnas överst i ditt dokument. I detta stycke kan du skriva vad du har arbetat med tidigare, dina kvalifikationer och färdigheter. Se till att den texten du skriver är relaterande till den tjänst du ansöker om. Vi arbetar endast med de senaste mallarna och dessa hittar du här: www.cvexperterna.se/cvmallar


Arbetsbeskrivning

I ditt CV ska du ha med din arbetslivserfarenhet med yrkestitel, verksamheten du har arbetat för och datum för anställning. En hel del människor har endast med denna information och missar att beskriva vilka arbetsuppgifter man har haft. Och denna arbetsbeskrivning ska inte finnas med i endast stödord, utan du ska ta med arbetsuppgifter du haft, högt till lågt. Till exempel: hanterade anställda, fördelade arbetsuppgifter och kontrollera ett högkvalitativt genomförande samt höll i medarbetarsamtal för att arbeta med kompetensutveckling.


Visuell design

En platt design är ett textat dokument utan en visuell layout. Innehållet är det viktigaste i din ansökan men ett välstrukturerat CV med en visuell layout visar att du är en professionell person och har spenderat tid med att sammanställa din ansökan. Det första intrycket för en rekryterare är det utseendemässiga och här vill du inte falla pladask. Att inte ha en visuell layout är att inte ha rätt klädsel inför sin arbetsintervju utan att man dyker upp med en illaluktande tröja.


Du vill vara representabel, även fast det är ett dokument. Om du inte har en visuell layout, kan rekryterare känna att du bara har "slängt ihop" din ansökan. En visuell presentation är faktiskt betydligt mer avgörande för det första intrycket än vad man tror. Vi arbetar endast med unika mallar för ditt CV, senaste inom marknaden: www.cvexperterna.se/cvmallar


Att inte ha en visuell layout är att inte ha rätt klädsel inför sin arbetsintervju utan att man dyker upp med en illaluktande tröja. Du vill vara representabel, även fast det är ett dokument. Om du inte har en visuell layout, kan rekryterare känna att du bara har "slängt ihop" din ansökan. En visuell presentation är faktiskt betydligt mer avgörande för det första intrycket än vad man tror.


Första intrycket

Den mest relevanta informationen för den tjänst du söker till, ska finnas överst i ditt CV tillsammans med din profilsammanfattning. Få med den mest relevanta informationen i ditt CV på sida nummer ett. Du vill fånga uppmärksamheten hos rekryterare, och komma vidare i rekryteringsprocessen. Därför ska inte rekrytera behöva leta efter denna information i ditt CV.


Omvänd kronologisk ordning

Din senaste erfarenhet ska synas överst. Gäller din arbetslivserfarenhet, utbildning, kurser och praktik. Ditt CV ska vara i en omvänd kronologisk ordning, delvis det senaste överst.


Max två sidor (helst)

Detta är ett omdebatterat ämne men slutsatsen är denna: du vill ha relevant information men ditt CV behöver vara max två sidor (helst). Om ditt CV är större än tre sidor, behöver du se över ditt dokument och få med den mest relevanta informationen.168 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page