top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Hur många jobb ska du lista i ditt CV?

När du skapar ditt CV behöver du inkludera tillräckligt med anställningar för att visa din yrkeserfarenhet och kompetens, men inte för många, för detta kan istället ta överhand. Inkludera dina mest relevanta positioner. Generellt rekommenderar man inte att lista mer än tio anställningar. Du vill heller inte ta bort irrelevanta anställningar ifall detta skapar större luckor mellan dina anställningar. Irrelevanta anställningar äldre än 15 år kan du ta bort i ditt CV. Se till att du bara inkluderar relevanta anställningar för det yrke du söker idag.


Sträva efter att hålla tidslinjerna för varje anställning tydlig och koncis, och inkludera endast relevant erfarenhet. Du kanske har färdigheter du kan överföra till den tjänst du söker, även prestationer och utmärkelser är viktiga att nämna, ifall dessa är relevanta. Detta kommer att säkerställa att potentiella arbetsgivare är intresserade av dig och din erfarenhet, och kommer därför att öka dina chanser att bli anställd.


Experthjälp med ditt CV: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperterna55 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page