top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Intervjufråga: "Vilka är dina svagheter?"

Updated: Nov 6, 2023

Du kommer med största sannolikhet att behöva besvara denna intervjufråga. En hel del hamnar i en kliché-fälla där svaret blir "perfektionism". Rekryterare vill veta hur pass självmedveten du är om dina svagheter, och ifall du arbetar för att förbättra dem.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaLåt inte denna intervjufråga skapa nervositet. Det kan vara ett gyllene tillfälle att lyfta fram hur du har förbättrat en viss färdighet, och hur denna har varit en svaghet i det förflutna. Du kan faktiskt vända denna intervjufråga till din fördel. Besvara inte den med klichésvar bara.


584 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page