• CV Experterna

Personlig sammanfattning i ditt CV

Ett sammanfattande uttalande i ditt CV är när du sammanfattar dina kvalifikationer i en profiltext för att visa vem du är, vad du kan och vad du har åstadkommit i din arbetslivserfarenhet. När du skriver ett sammanfattande uttalande i ditt CV behöver du inkludera korrekt information om hur du har tillfört värde för verksamheter och hur dina kvalifikationer kan bidra till den verksamhet du har ansökt till. Detta kommer att visa rekryterare att du är en vass kandidat. Ditt sammanfattande uttalande ska vara det första rekryterare ser. Syftet med en sammanfattande profiltext är att erbjuda en snabb överblick över dina kvalifikationer.


Det finns ett antal fördelar med att inkludera ett sammanfattande uttalande i ditt CV. Den främsta fördelen är att det hjälper ditt CV att sticka ut. Genom att börja med ett uttalande som beskriver dina kvalifikationer, är det mer sannolikt att rekryterare spenderar mer tid på ditt CV.


Ett sammanfattande uttalande i ditt CV bör vara fyra rader, och endast tala om din yrkeserfarenhet. Försök att hålla det relevant efter den tjänst du ansöker om. Lyft fram dina mest relevanta styrkor, kärnkompetenser och kvalifikationer.50 views0 comments

Recent Posts

See All

FÖLJ OSS

  • Facebook
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

PRENUMERERA

Tack för din prenumeration

KATEGORIER

# HASHTAGS