top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Rätt CV-filnamn (annars kan rekryterare "tappa bort" din ansökan)

Updated: Nov 7, 2023

När du döper ditt CV behöver du välja ett filnamn för detta. Men vad ska man döpa det till? Du ska döpa ditt CV-filnamn med ditt för och efternamn. När du skickar in din ansökan blir det kristallklart för rekryterare vem du är, och rekryterare kan söka efter ditt CV. Men om du inte döper ditt CV-filnamn med ditt för och efternamn, finns det en risk att rekryterare "tappar bort" din ansökan och det vill du inte ska hända.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaHur väljer du ett rätt CV-filnamn?


Spara inte ditt CV med filnamn "CV.docx". Det kommer inte att finnas ett sätt för anställningschefer att skilja ditt CV från andra sökande. Använd istället ditt för och efternamn. Tillexempel: "Anna Johansson CV". När du skickar iväg din ansökan, är det viktigt att du sparar ditt CV i filformat PDF. Då kommer ditt dokument att vara "låst" och det kommer inte att vara möjligt för andra att ändra i det. För att spara ditt CV i detta filformat klickar man "arkiv" inne i Microsoft Word och sedan "spara som" och sedan ska det finnas en rullmeny där du väljer format.
206 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page