top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Rätt kontaktinformation i ditt CV

Updated: Jan 20

Avgörande är det att ha kontaktinformation i ditt CV. Din kontaktinformation bör vara synlig överst i ditt CV för att arbetsgivare ska kunna hitta den. Det här avsnittet innehåller ditt för och efternamn, nuvarande adress, telefonnummer och e-postadress. I vissa fall kan du också välja att inkludera dina professionella sociala medier.


Det är viktigt att se till att dina kontaktuppgifter är korrekta och uppdaterade. Dubbelkolla ditt telefonnummer och din e-postadress för att se till att det inte finns fel. Du vill inte missa en möjlighet eftersom en potentiell arbetsgivare inte kunde kontakta dig.Vad du ska inkludera

Inkludera ditt för och efternamn, adress och telefonnummer samt e-postadress. Om du har en webbsida och denna är relevant för den position du har ansökt till, kan du även inkludera denna.


Namn Om du har ett annat namn än ditt tilltalsnamn, kan du skriva detta i ditt CV. Men du behöver se till att alla dina dokument använder detta namn.


Adress

Du behöver använda en permanent hemadress i ditt CV. Om du är en student kan du inkludera både din permanenta hemadress men även din skoladress.


E-postadress

Du ska inte ha en oprofessionell e-postadress när du söker arbete. Helst en e-postadress avsedd för när du ska ansöka om arbete. Om du använder en oprofessionell e-postadress kan detta skapa en reflektion om att även du är oprofessionell.


Telefonnummer

Ha ditt nummer i ditt CV. Det är viktigt att du har en röstbrevlåda för att rekryterare ska kunna lämna ett meddelande. Se till att ditt röstmeddelande är ett professionellt sådant och att du nämner ditt namn i det samt att du återkopplar inom kort.


Var du placerar din kontaktinformation

Din kontaktinformation bör vara det första rekryterare ser. Placera den därför högst upp i ditt CV. Ditt för och efternamn behöver ha en betydligt större storlek än all annan text, och dessutom vara centrerad. Din kontaktinformation ska vara det första en rekryterare ser.


Se till att din kontaktinformation är korrekt

Kontrollera att din kontaktinformation stämmer innan du skickar det till rekryterare. Det är vanligare än vad man tror att det finns felaktiga uppgifter i kontaktinformation.


Välj ett rätt filnamn för ditt CV

När du sparar ditt CV är det viktigt att välja ett filnamn för ditt CV med ditt för och efternamn i. Filnamnet är det första anställningschefer ser. Därför är denna viktiga detalj faktiskt avgörande ifall din ansökan kommer att få en andra titt.

73 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page