top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Ska man inkludera ett foto i sitt CV? (the do's and don'ts)

Updated: Nov 7, 2023

Rekryterare kommer att kontrollera varenda detalj i ditt CV, därför behöver du veta ifall det är till din fördel att inkludera ett foto på dig själv. För vissa verkar det helt främmande att ha ett foto i sitt CV, men för andra är det en standardpraxis. Det positiva är att rekryterare får en helhetsbild om dig, både din arbetslivserfarenhet men även hur du ser ut. Men det allra viktigaste är innehållet i ditt CV, vilka erfarenheter du har att bidra med till verksamheten.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaAtt ha ett foto på sig själv i sitt CV kan verka som en bra idé, särskilt ifall du vill sticka ut bland mängden. Men i vissa fall kan ett foto i ditt CV lämna ett negativt intryck hos rekryterare, eller till och med få ditt CV att hamna i papperskorgen.


Generella råd brukar vara att inte använda din selfie från badrummet. Nedan kan du se vilka foto som är okej att ha med i sitt CV, och vilka du helst ska skippa.115 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.

PRENUMERERA

bottom of page