top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Tips för ett framstående CV

Updated: Nov 6, 2023

Inom en konkurrerande arbetsmarknad behöver du ha ett framstående CV. Nedan får du tips om hur du skapar ett framstående CV med relevant information.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaRelevant information

Du behöver inte lista hela din arbetslivserfarenhet i ditt CV. Om du söker efter en tjänst inom en specifik bransch, behöver du endast ta med relevant information. Ditt CV är ett gyllene tillfälle att marknadsföra dig själv. Därför vill du endast markera relevanta färdigheter.


Skriv det i en omvänd kronologisk ordning

Har du en pågående anställning, ska denna stå allra längst upp i ditt CV. Du skriver ditt CV i en omvänd kronologisk ordning, och börjar med din senaste erfarenhet först.


Visuellt tilltalande

Det första en rekryterare ser är det utseendemässiga. Se därför till att skriva ditt CV med en visuellt tilltalande mall. Endast text utan en visuell layout, är inte uppmärksamhetsfångande.


Gör din kontaktinformation framträdande

Inkludera din kontaktinformation, med din e-postadress och telefonnummer längst upp i ditt CV. En hel del missar att inkludera sin kontaktinformation.


Få professionell hjälp

Om du inte vet hur du ska marknadsföra dig själv, få professionell hjälp med ditt CV. Vi har hjälpt hundratals under nå anställning, betydligt enklare och snabbare.


Få med utmärkelser

Lista dina arbetsuppgifter i en punktlista, men få även med dina utmärkelser. Har du ökat en verksamhetsomsättning? Ge dem siffrorna för att visa att du kan skapa resultat.


Få med volontärarbete

Det är inte endast arbetslivserfarenhet du behöver lista i ditt CV. Har du en relevant erfarenhet inom ett volontärprojekt? Då ska du få med denna erfarenhet också.


Arbetslivserfarenhet först, sedan utbildning

Såvida du inte är nyexaminerad, skriv ner din arbetslivserfarenhet först och sedan utbildning.


Visa din personlighet

Få med "intresse" i ditt CV med symboler. Försök att hålla dessa relevanta för den tjänst du ansöker till. Visa din personlighet, helt enkelt.


Större lucka mellan anställningar

Om du har större luckor mellan dina anställningar, använd endast årtal när du skriver ut datum och skippa att skriva månader. Eller skriv ett funktionellt CV istället.


Spara det i filformat PDF

Spara ditt CV i filformat PDF innan du skickar iväg det till rekryterare. Se till att du även har ett rätt filnamn för ditt CV med ditt för och efternamn i.


317 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page