top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Vad rekryterare letar efter i ditt CV

Updated: Nov 7, 2023

Rekryterare läser mellan raderna när det kommer till att utvärdera CV. Du vill skapa ett positivt intryck när du skickar in din ansökan eftersom detta är den första kontakten en rekryterare har. En profiltext i ditt CV för att sammanfatta dina erfarenheter och prestationer kan vara en bra idé, innan rekryterare läser ditt brev. Men du behöver veta hur du marknadsför dig själv.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaJobbhoppar du mycket?

Det tar tid att komma in i arbetsrutiner och processer när man har blivit anställd. Om din arbetslivserfarenhet visar täta hopp mellan anställningar, kan det sända fel tecken till rekryterare. Ibland händer det att man endast blir anställd under en viss period, och behöver efter denna period hoppa till en annan anställning, och detta kan man förklara i sitt CV. Men när man självmant hoppar från den ena anställning till den andra, och har haft flera anställningar under en kort period, är detta beteende inte till din fördel.


Berättar du en historia?

I ditt CV behöver du inkludera din kontaktinformation, arbetslivserfarenhet och akademiska historia men du vill även att din ansökan ska berätta en historia. Du vill berätta en historia om hur dina erfarenheter kan bidra till den verksamhet du tänker söka till. Din ansökan är helt enkelt ett marknadsföringsverktyg, och en del har svårt för denna biten.


Har du siffror och statistik att visa upp?

Dina enastående prestationer behöver du visa upp i din ansökan. Att visa upp siffror och statistik på dina prestationer kommer få rekryterare att snabbt förstå att du vet vad du kan. Du kanske överträffade ett försäljningsmål, ökade omsättning från en viss procent till en annan eller kunde leda ett arbetsteam till att nå resultat. Allt detta behöver du berätta om i din ansökan.


Kan du kommunicera?

I din ansökan visar du ifall du kan kommunicera eller inte. Du behöver skapa en röd tråd i ditt brev, berätta din historia men även visa upp att du kan kommunicera effektivt. Delvis, du behöver ha en välskriven ansökan att skicka in till rekryterare.113 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page