VÅRA TJÄNSTER

iStock-698820654-5a0c7aac89eacc0037018cc8.jpeg

SKRÄDDARSYTT CV + BREV

Ditt CV handlar om att marknadsföra dina kvalifikationer och landa arbetsintervjuer. Det första intrycket betyder allt. Tusentals kunder har upplevt att det blir betydligt enklare och snabbare att landa arbetsintervjuer med ett skräddarsytt CV. Vi är marknadsledande inom vår bransch och skapar skräddarsydda dokument efter dina önskemål, kvalifikationer och erfarenheter.

Du väljer själv leveranstid beroende på hur fort du vill ha din beställning och efter beställning får du ett exakt leveransdatum och ytterligare information.

INFORMATION

  • Du behöver en dator och Microsoft Word

  • Dina dokument får du i "docx-filformat"

linkedin-laptop-1.png

OPTIMERA DIN LINKEDIN

En hel del rekryterare använder denna plattform för att söka kandidater. Din profil inom sociala medier är ditt varumärke. Med 830 miljoner användare i 200 länder och 4 miljoner användare bara i Sverige, är denna plattform det största karriärnätverket i världen. Om du skriver en kraftfull profil och använder denna plattform på rätt sätt kan du öka dina chanser att bli hittad av rekryterare. 

 

Optimera din profil med denna tjänst. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar efter beställning med ytterligare instruktioner. Vi rekommenderar att du även beställer ett skräddarsytt CV för ännu större chanser.

 

INFORMATION

  • Optimerar din profil 

  • Sökordsoptimerar din profil

  • Optimerar all text, karriär och utbildning

  • Skriver profilsammanfattning

magnifying-glass-woman-paper.jpeg

gratis CV-GRANSKNING

Hur ska du utforma ditt CV för att skapa en kraftfull ansökan? När du beställer denna kostnadsfria tjänst får du professionell feedback om hur du själv kan förbättra ditt CV från utseende till text och tonalitet. Vi kommer inte att skriva eller ändra i dina dokument utan syftet med denna tjänst är att du ska med rekommendationer kunna ändra i dina dokument själv.

INFORMATION

  • Skicka både ditt CV och brev 

  • Endast övergripande feedback