top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Exempel på CV och skrivtips för äldre arbetssökande

Updated: Nov 7, 2023

Ålder är inte alltid en fördel när du ska söka arbete, särskilt inte inom en redan konkurrerande arbetsmarknad. "Ålderism" eller åldersdiskriminering har varit ett omdebatterat ämne. Arbetsgivare kan förlora värdefull kompetens när detta sker. Om du har svårt med ditt arbetssökande för att du är äldre kan du behöva välja ett funktionellt CV. Att visa att du är uppdaterad med den senaste tekniken och färdigheter som behövs för din yrkesroll kommer också att vara till din fördel för att komma vidare till en arbetsintervju. Följande tips för att skriva ett CV för äldre arbetssökande hjälper till att marknadsföra din kvalifikationer och visa upp dina färdigheter för arbetsgivare utan att framhäva din ålder.Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaOm du har ett CV med en omvänd kronologisk ordning, kan det vara tid att byta till ett annat format med mindre åldersfokus. Använd ett funktionellt CV som fokuserar på dina färdigheter och erfarenheter och listar dina prestationer överst i ditt CV. Ha endast relevant arbetslivserfarenhet i ditt CV med max 15 år tillbaka. Du vill behålla ditt CV relevant för den tjänst du ansöker om och lämna all annan information utanför. Inkludera inte datum till din utbildning eller akademiska historia. Beskriv inte heller att du har ett visst antal års erfarenhet inom ett visst område i ditt CV, då kan det vara lätt att lista ut din ålder.


Visa att du är kvalificerad och rikta ditt CV mot ett specifikt mål. Lyft fram den erfarenhet du har relevant för den specifika tjänsten. All din erfarenhet betyder att du har en imponerande kompetens. Lyft fram värdefull kompetens som visar att du är en vass kandidat. Du kanske är uppdaterad med aktuell teknik och då ska du inkludera detta i ditt CV. Presentation spelar roll och hur du marknadsför dig själv samt att du använder en mall till ditt CV med ett fräscht utseende. Vi arbetar endast med unika mallar i vårt arbete: www.cvexperterna.se/cvmallar


88 views0 comments

Recent Posts

See All

PRENUMERERA

bottom of page