top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Hur långt ska ett personligt brev vara?

Updated: Nov 6, 2023

Visste du att en arbetsgivare spenderar i snitt cirka tjugo sekunder på ditt CV? Om ditt CV inte är relevant, finns det betydligt mindre chanser att arbetsgivare kommer att läsa ditt personliga brev.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaDet är en konstform att skapa en röd tråd i sitt personliga brev med relevant information. Men hur långt ska det vara? Om det är alldeles för kortfattat kan arbetsgivare skapa en uppfattning om att du inte bryr dig särskilt om den tjänst du tänker ansöka om. Om det är alldeles för långt kan arbetsgivare inte ta sig tid att läsa ditt personliga brev. Det bör inte vara längre än ett A4, men det viktigaste är innehållet.


Ditt personliga brev bör innehålla följande:


  • Rubrik

  • Hälsningsfras

  • Ett inledande stycke

  • Dina kvalifikationer

  • Avslut

  • Signatur


Ditt personliga brev ska vara ett komplement till ditt CV, inte repetera det. Detta betyder inte att du inte ska nämna erfarenheter där du har visat relevanta färdigheter. Men nämn endast relevanta färdigheter för den tjänst du tänker ansöka om, i ditt personliga brev.172 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page