top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Intervjufråga: "Berätta om dig själv"

Updated: Nov 6, 2023

Denna intervjufråga är inte en inbjudan till att berätta hela din livshistoria. Istället är det en gyllene chans att berätta för rekryterare om varför du är den bäst lämpade personen för den tjänst du har ansökt om. Vi har skapat en metod för hur du framgångsrikt besvarar denna intervjufråga för att du ska känna dig betydligt säkrare i ditt svar. Rekryterare vill höra en sammanfattad version om dig själv, både dina färdigheter och erfarenheter i din arbetslivserfarenhet.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaAnvänd metoden "nutid-dåtid-framtid" när du besvarar denna arbetsintervjufråga. Börja med att berätta för rekryterare om din nuvarande yrkesroll för att sedan berätta om hur du hamnade där. Avsluta med att berätta om vilka färdigheter du besitter och hur dessa är meriterande för den position du har ansökt till. När du nämner vilka färdigheter du besitter, matcha dessa färdigheter med yrkeskvalifikationer från platsannonsen för att öka dina chanser.


383 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page