top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Intervjufråga: "Varför bytte du karriärbana?"

Updated: Nov 6, 2023

Bli inte omkullkastad av denna intervjufråga utan ta ett djupt andetag och förklara för rekryterare varför du valde att byta karriärbana. Ännu bättre, beskriv exempel hur dina tidigare erfarenheter har lett till ditt karriärbyte.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaDu behöver inte stanna inom din yrkesroll hela livet ut. Det kan hända att man vill byta karriärbana, kanske efter flera år inom samma bransch. Du behöver berätta för rekryterare att du tänker stanna inom den verksamhet du har ansökt till, och kommer inte att ändra karriärbana ännu en gång. Om du har en arbetshistorik inom diverse branscher och kanske inte har en röd tråd i din arbetslivserfarenhet, behöver du förklara för rekryterare vad du kan bidra med till verksamheten du har ansökt till. Detta är viktigt ifall du har ändrat bransch flera gånger.


Sök efter ett tema i dina tidigare anställningar, och presentera dina karriärval på ett sätt som visar en röd tråd i din sammanfattade arbetshistorik. Du vill inte framstå som en "jobbhoppare" framför rekryterare. Du kanske har behövt flytta till en annan stad, och därför behövt ändra din karriärbana helt och hållet. Skriv då detta i ditt CV i den anställning det avser.


Överförklara det inte utan håll det kort och koncist. Tänk igenom hur du ska presentera dina val och förklara din karriärväg för en rekryterare.
85 views0 comments

تعليقات


تم إيقاف التعليق.

PRENUMERERA

bottom of page