top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Intervjufråga: "Varför skulle du vilja ha denna tjänst?"

Updated: Nov 6, 2023

När du besvarar denna intervjufråga vill du kunna visa rekryterare att du känner till verksamheten. Det finns ett enkelt sätt att besvara denna intervjufråga utan att du behöver repetera hela ditt CV. Du behöver veta information om verksamheten för att få med detta i ditt svar.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaBörja med att skriva en lista med yrkeskvalifikationer från platsannonsen, och skriv sedan en lista med dina färdigheter. Matcha sedan dina färdigheter med yrkeskvalifikationer från platsannonsen. Välj ett färdigheter och inkludera exempel där du har demonstrerat dem i dina tidigare anställningar. Lyft fram det viktigaste, och håll ditt svar relevant för den tjänst du har ansökt om.


Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page