top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Punktformat för ett effektivare CV

Updated: Nov 7, 2023

När du skriver ditt CV i punktformat får rekryterare en betydligt bättre överblick över din arbetslivserfarenhet och vilka arbetsuppgifter du har haft samt vad du har åstadkommit. Du måste veta vilken information du ska inkludera och hur denna ska presenteras och var den ska placeras. Fortsätt att läsa denna artikel för att veta hur du skriver ditt CV med mer effektivitet.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperterna



För att skriva ett CV med mer effektivitet använd punktformat med minst tre punkter per anställning för att kunna visa upp din mest relevanta arbetslivserfarenhet. Skriv inte om varje detalj från varje yrke du har haft utan håll det relevant beroende på vilket typ av yrke du söker. Fokusera istället på de mest relevanta höjdpunkterna. Rekryterare spenderar i snitt cirka 30 sekunder på ett CV, därför vill du inte ta risken att rekryterare endast skumläser ditt CV. Genom att skriva ditt CV i punktformat får rekryterare en kortfattad översikt över din arbetslivserfarenhet, vilka arbetsuppgifter du har haft och dina prestationer. Vi arbetar endast med mallar för ditt CV som är rekommenderade av rekryterare: www.cvexperterna.se/cvmallar


När du skriver ditt CV med punktformat behöver du vara kort och koncist med den information du skriver för en bättre överblick över din arbetslivserfarenhet och vilka arbetsuppgifter du har haft. Lyft fram relevant information eftersom denna information är det första rekryterare ser.


Exempel på punktformat i ditt CV:


• 10+ års erfarenhet av att leda anställda samt fördela arbetsuppgifter och kontrollera ett högkvalitativt genomförande i deras arbete

• Projekthantering med en budget på cirka 10 miljoner kronor

• Koordinera arbetet för cirka 20 entreprenörer


Detta exempel beskriver hur många års erfarenhet du har och ett par höjdpunkter från din arbetslivserfarenhet. Du kan skriva mer information i punktformat med vilka arbetsuppgifter du har haft men inled med dina höjdpunkter för att rekryterare ska kunna se detta omedelbart. Du har ett limiterat utrymme för att imponera på rekryterare i ditt CV, se därför till att skriva din punktlista med effektivitet. Den punktlista du skriver ska beskriva ditt ansvarsområde med en överblick över detta samt dina prestationer med höjdpunkter och dina arbetsuppgifter. Du kan även skriva en punktlista över din kompetens i ditt CV. Lista dina färdigheter i punktformat för en bättre överblick. Dessa behöver endast vara listade med ett ord.



203 views0 comments

Recent Posts

See All

PRENUMERERA

bottom of page