top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Rätt klädsel inför arbetsintervju

Updated: Nov 6, 2023

Vilken klädsel är bäst inför en arbetsintervju? Svaret kommer att variera beroende på vilken verksamhet du har en arbetsintervju med. Du vill skapa ett första intryck med rätt klädsel, men att klä sig inför en arbetsintervju kan vara mer komplicera än man anar.


Klädkoder kan variera. Till exempel kan en arbetsintervju med en bank vara ett tillfälle att klä sig i en formell utstyrsel. Men om du har en arbetsintervju med en skolverksamhet kan en formell utstyrsel verka för mycket. Du vill visa att du kan passa in i verksamhetskulturen. Oavsett vilken verksamhet du har en arbetsintervju med, är det viktigt att du ser välvårdad ut.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperterna
298 views0 comments

コメント


コメント機能がオフになっています。

PRENUMERERA

bottom of page