top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Såhär uppdaterar du ditt CV

Updated: Nov 6, 2023

Följ denna lista för att uppdatera ditt CV.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaUppdatera din arbetslivserfarenhet

Ta bort äldre anställningar ifall dessa inte är relevanta för den tjänst du tänker ansöka om. Att hålla ditt CV relevant kommer att öka dina chanser till en arbetsintervju.


Uppdatera din kontaktinformation

Se till att du har kontaktinformation i ditt CV. Detta misstag är vanligare än vad man tror.Uppdatera dina färdigheter

Se över dina färdigheter du redan har listade i ditt CV för att hålla dessa relevanta för den tjänst du tänker ansöka om. Men om du har avslutat en kurs, behärskat ett nytt program eller börjat hålla i presentationer, kan det vara värt att uppdatera din lista över dina färdigheter.Uppdatera din layout

Du behöver ha ett visuellt tilltalande CV för ett första intryck men du behöver också strukturera upp din information för en bättre överblick för rekryterare.


Uppdatera ditt format

Istället för att ha dina arbetsuppgifter i en enda text, kanske det vore bättre att lista dessa i en punktlista för en bättre överblick.


Se till att spara ditt dokument korrekt

Du behöver inte bara ha ett rätt filnamn för ditt CV, men du behöver också spara det i korrekt filformat. Spara ditt dokument i PDF.454 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page