top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Servicefärdighet ditt personliga brev

Att skriva ett personligt brev är oftast det första steget i en jobbansökan. Det är ett tillfälle för dig att skapa ett starkt första intryck på arbetsgivare och få dem att lägga märke till dig bland alla andra sökande. Ett av de viktigaste elementen i ett personligt brev är dina servicefärdigheter. Genom att betona dina servicefärdigheter i ditt personliga brev kan du visa din potentiella arbetsgivare att du är en värdefull tillgång för deras företag.



Servicefärdigheter refererar till en förmåga att kommunicera på ett effektivt sätt med kunder och skapa en positiv kundupplevelse. Inom många branscher är kundservice en avgörande del av arbetsuppgifterna, och därför är det ett viktigt krav för en kandidat att ha starka servicefärdigheter. Genom att betona dina servicefärdigheter i ditt personliga brev visar du att du är kapabel att kommunicera och interagera med kunder på ett professionellt och effektivt sätt. Detta ger arbetsgivaren en föraning om att du kommer att kunna hantera kundernas behov och lösa eventuella problem som kan uppstå.


Uttryck din erfarenhet inom kundservice. Om du har tidigare erfarenhet av kundservice, se till att nämna det i ditt personliga brev. Beskriv dina ansvarsområden och prestationer inom kundservice, till exempel om du ökade kundtillfredsställelsen eller hanterade klagomål på ett effektivt sätt. Använd aktiva verb. Använd kraftfulla och aktiva verb för att beskriva dina servicefärdigheter. Istället för att skriva 'Jag är bra på att hantera kundproblem', kan du skriva 'Jag har en förmåga att effektivt hantera kundproblem och hitta lösningar som leder till nöjda kunder.'


Använd konkreta exempel. För att ge arbetsgivaren en bättre förståelse för dina servicefärdigheter, använd konkreta exempel från tidigare erfarenheter. Till exempel kan du berätta om en situation där du gick utöver dina befogenheter för att hjälpa en kund eller hur du hanterade en missnöjd kund på ett professionellt sätt. Visa ditt engagemang för att hjälpa andra. Att vara serviceinriktad innebär att ha en vilja att hjälpa andra och göra deras upplevelse så bra som möjligt. Visa i ditt personliga brev att du är engagerad i att ge den bästa möjliga servicen till kunder genom att betona dina starka kommunikationsförmågor och en positiv inställning.


Avslutningsvis är servicefärdigheter ett viktigt element som arbetsgivare letar efter hos en kandidat. Genom att betona dina servicefärdigheter i ditt personliga brev kan du övertyga arbetsgivaren om att du är den rätta personen för jobbet och ge dem ett positivt intryck av dig. Var ärlig, konkret och användande av kraftfulla verb när du beskriver dina servicefärdigheter. Genom att följa dessa tips kommer du att kunna framhäva dina servicefärdigheter på ett effektivt sätt och öka dina chanser att få den eftertraktade jobbpositionen.

13 views0 comments

Recent Posts

See All

PRENUMERERA

bottom of page