top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Vad är ett kombinerat CV?

Updated: Nov 6, 2023

Ett kombinerat CV är en kombination mellan ett kronologiskt och funktionellt CV. Ditt CV är ett marknadsföringsverktyg där du beskriver dina kvalifikationer och varför du passar för den tjänst du tänker ansöka om. Det är även din första kontakt med en blivande arbetsplats.Om du har ett välskrivet CV och använder detta dokument rätt kan det visa en presumtiv arbetsgivare dina mest relevanta färdigheter, erfarenheter och kvalifikationer. Om du har större luckor mellan dina anställningar i ditt CV, kan det vara bättre att ha ett funktionellt CV.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaVad är ett kombinerat CV?


I ett kombinerat CV listar du dina färdigheter och erfarenheter först och sedan din kronologiska arbetshistorik. Ett kombinerat CV är perfekt för individer som vill först och främst betona sina färdigheter men även inkludera sin arbetslivserfarenhet. I ett kombinerat CV har du en viss flexibilitet där du även kan inkludera en sammanfattning i ditt CV.


Vad ska man inkludera i ett kombinerat CV?


Ett kombinerat CV har två avsnitt och dessa är en lista över dina färdigheter, kvalifikationer och certifikationer för att sedan lista din arbetslivserfarenhet i en omvänd kronologisk ordning med den senaste erfarenheten först. För att maximera detta format behöver du matcha dina kvalifikationer med jobbannonsen. Gör en lista över kvalifikationer i jobbannonsen för att sedan matcha dessa med dina kvalifikationer från tidigare anställningar. Eftersom du först och främst listar dina färdigheter i ett kombinerat CV är detta ett viktigt steg.


Vi arbetar främst med kombinerade CV när vi skriver dina professionella dokument åt dig. Detta för att maximera dina chanser till en jobbintervju tillsammans med ett framstående innehåll. Vi har hjälpt hundratals kunder nå anställning med våra vinnande metoder. Klicka på knappen nedan för att läsa mer om våra professionella tjänster.66 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page