top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Vad är syftet med ett personligt brev?

Updated: Nov 21, 2023

Du skickar ditt CV till en arbetsgivare där all din arbetslivserfarenhet och kompetens står. Varför ska du då skicka ett personligt brev? Rekryterare vill få en detaljerad bild om dina prestationer och en känsla av vad du kommer att bidra med. Rekryterare använder även det personliga brevet för att skilja dig från andra kandidater. Hoppa inte över det personliga brevet när du ska söka arbete. Det är i detta dokument du marknadsför dig själv.
Vi förklarar syftet med ett personligt brev för att du ska kunna skriva ett själv. Huvudsyftet med ett personligt brev är att fylla i luckorna i ditt CV för en djupare inblick i din yrkesbakgrund. Ett välformulerat personligt brev är ett effektivt marknadsföringsverktyg.


Ditt CV berättar redan för arbetsgivare om din arbetslivserfarenhet. Syftet med det personliga brevet är att illustrera hur din erfarenhet och yrkeskompetens kan bidra till det företag och tjänst du ansöker om.


Vilka specifika färdigheter och egenskaper söker företaget efter? Läs den utannonserade tjänsten och använd dina tidigare erfarenheter för att matcha ditt personliga brev med annonsen. Ditt personliga brev är en unik möjlighet att förklara varför du vill ha den utannonserade tjänsten, vilket är en detalj du inte kan skriva om i ditt CV.


Vad i den utannonserade tjänsten lockar dig? Är du redo att anta en utmaning för att kunna vidareutveckla din kompetens? Kan du bidra med din fingertoppskänsla för att leverera en exceptionell service men vill finslipa din servicefärdighet? Oavsett varför du ansöker om tjänsten, uttryck din entusiasm för att skapa ett positivt första intryck.


33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page