top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Hur många års erfarenhet ska du lista i ditt CV?

Updated: Nov 6, 2023

Behöver du lista alla dina jobb du någonsin har haft i ditt CV? Inte nödvändigtvis. Om du har en större arbetslivserfarenhet behöver du inte lista hela din arbetshistorik. Ditt CV är en sammanfattning av dina kvalifikationer och ska vara relevant för det jobbet du söker. Det kan vara en smart idé att ha ett dokument där du listar all din arbetshistorik och ett dokument du använder när du ska söka jobb, där detta dokument är relevant för det jobbet du söker.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaLäs platsannonsen och få en överblick över vilka kvalifikationer och erfarenheter verksamheten söker efter. Skriv en lista över dina professionella erfarenheter och kvalifikationer och skapa ett CV där detta dokument är relevant för det jobbet du söker. Om du har en större arbetslivserfarenhet behöver du ha med åtminstone senaste tio åren i ditt CV.
51 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page