top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Rätt inledning i det personliga brevet

Ett rätt utformat personligt brev är en kritisk del i din jobbsökningsprocess. Det är en inblick i din arbetslivserfarenhet och dina kvalifikationer. Att skicka ett välformulerat personligt brev är ett tillfälle att skapa ett positivt första intryck hos rekryterare och fånga deras uppmärksamhet. Därför är det viktigt att veta hur man börjar det personliga brevet.


Rätt inledning i det personliga brevet

Det första steget i att skriva ett personligt brev är att undersöka företaget och tjänsten du ansöker om. Detta hjälper dig att förstå värderingar, uppdrag och kultur hos företaget, och detta kan du skriva om i ditt personliga brev för att skapa en personlig koppling. Det visar rekryterare att du har spenderat tid med att förstå företaget, och är genuint intresserad av tjänsten. Därefter måste du formulera ditt personliga brev på rätt sätt. Första stycket är inledningen, där du ska nämna tjänsten och hur du hört talas om den.


Du kan även inkludera en inledningsfras för att fånga uppmärksamheten hos rekryterare. Börja med att beskriva dina kvalifikationer matchade med platsannonsen, och varför du är den mest lämpade kandidaten. Börja inte ditt personliga brev med "Jag heter..", och inte heller med "..är en positiv och social person." Denna introduktion har rekryterare läst från hundratals sökande. Ditt för och efternamn ska synas i den layout du använder för ditt brev. Skriv istället en relevant kvalifikation som ett sätt att presentera vem du är och vad du kan bidra med till företaget.Det andra stycket är kärnan i ditt personliga brev, där du behöver lyfta fram dina relevanta färdigheter och erfarenheter. Du behöver skriva en direkt koppling mellan dina kvalifikationer och kraven för tjänsten. Använd specifika exempel och kvantifiera dina prestationer för att få dina färdigheter att sticka ut. Det är också bra att använda nyckelord från platsannonsen för att visa att du passar för rollen med praktiska exempel.


I tredje stycket kan du beskriva varför du är intresserad av tjänsten, och hur värderingar och visioner hos företaget stämmer överens med dina. En personlig koppling, helt enkelt. Plocka det från platsannonsen där du kan matcha med dina kvalifikationer och erfarenheter.


I det sista stycket, bör du tacka rekryteringschefen för deras tid. Du kan också nämna att du ser fram emot nästa steg i jobbsökningsprocessen, till exempel en intervju. Se också till att inkludera din kontaktinformation. Detta med nummer och e-postadress.


Sammanfattningsvis är ett personligt brev din chans att skapa ett positivt första intryck och sticka ut från andra sökande. Du måste undersöka företaget, formulera ditt personliga brev korrekt och lyfta fram dina relevanta erfarenheter. Kom ihåg att använda specifika exempel, nyckelord från arbetsbeskrivningen och visa ditt intresse för företaget och tjänsten.

93 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

PRENUMERERA

bottom of page