top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Utmärkelser i ditt CV

Updated: Nov 21, 2023

Verksamheter får ofta hundratals ansökningar om en enda ledig tjänst. Att ha utmärkelser och prestationer listade i ditt CV är ett perfekt sätt att stå ut bland mängden. Utmärkelser är officiella erkännanden för ditt arbete och dess prestationer. Det handlar om vilka resultat du har uppnått. Det finns flera typer av utmärkelser som kan vara nämnvärda i ett CV. Dessa kan vara utmärkelser i ditt arbete där du kanske blev årets försäljare, förtroendeuppdrag, prestationer inom din utbildning, certifikat eller prestationer inom din utbildning. När du nämner dina utmärkelser i ditt CV behöver dessa vara relevanta för den typ av yrkesroll du söker. Utmärkelser kan ibland vara en avgörande faktor och ett gyllene tillfälle att lyfta fram din kompetens inom ett visst område. Utmärkelser kan även vara till en fördel för nyexaminerade som kanske saknar arbetslivserfarenhet, men har fått stipendium och utmärkelser inom sin utbildning.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaVad anses inte vara en prestation?

Att utföra dina arbetsuppgifter är inte en prestation, utan krav inom din yrkesroll. Att dyka upp i tid och vara professionell i ditt arbete är inte heller en prestation. Att lista dessa saker som prestation i ditt CV kommer få verksamheten att tro att du förväntar dig att bli belönad när du utför dina dagliga uppgifter i ditt arbete.


Utmärkelser och prestationer du kan nämna i ditt CV kan vara akademiska utmärkelser som stipendium, priser för specifika aktiviteter och resultat du har uppnått i skolprojekt. Branschrelaterade utmärkelser kan vara publicerade artiklar, böcker du har skrivit, arbetsrelaterade utmärkelser och prestationer, kvalifikationer du har vunnit, årets säljare, årets medarbetare och volontärarbete inom personliga utmärkelser.


Du kan skapa en sidospalt där du listar dina utmärkelser med information till dessa. Om du har information att skriva till dina utmärkelser kan du skriva dessa under sektionen för arbetslivserfarenhet. Du kan även ha dina utmärkelser under dina utbildningar ifall dessa utmärkelser är relaterade till din akademiska bakgrund.

1,615 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.

PRENUMERERA

bottom of page