top of page

15 000+ medlemmar

Bli medlem i vår växande Facebook-grupp med fler än 15 000 medlemmar där du kan läsa hundratals kundrecensioner & succéberättelser. 

UPP TILL 50% RABATT

Vi är marknadsledande inom vår bransch när det kommer till att skapa skräddarsydda CV och vi växer mitt i förändrade trender inom arbetsmarknaden. Med en 98% kundnöjdhet tillsammans med ett växande antal återkommande kunder levererar vi utmärkta resultat.

Värsta misstag under din arbetsintervju

Updated: Nov 7, 2023

Alla vill skapa det bästa intrycket under en arbetsintervju, men det kan vara lätt att strula till det. Det är helt normalt att vara nervös under en arbetsintervju, men undvik dessa misstag för att inte skapa ett dåligt intryck på din potentiella arbetsgivare.


Experthjälp med ditt CV från 375 SEK: www.cvexperterna.se/butik

Facebook-Grupp med fler än 15 000 medlemmar: www.facebook.com/groups/cvexperternaDyker upp sent eller inte alls

Se till att du har bokat in rätt datum för din arbetsintervju, att du vet vart du ska samt att du inte kommer för sent. Ge dig själv extra tid för att komma till din arbetsintervju i tid.


Opassande klädsel

Att ha en "casual" klädkod kan vara det normala på en hel del arbetsplatser, men det betyder inte att du ska se ut som en luffare under din arbetsintervju. Det finns dessvärre inte en klädkod som passar alla verksamheter, utan du behöver ta reda på vad en normal klädsel är för den verksamhet du har ansökt till. Besök verksamhetens hemsida och börja utforska vilken klädkod du behöver ha under din arbetsintervju.Du är inte trevlig

Att vara trevlig spelar roll om du vill skapa ett positivt intryck. Det betyder att du behöver vara trevlig mot alla anställda från receptionist till den personen du intervjuar med. Man skulle kunna tycka att detta är en självklarhet, men tyvärr händer det inte alltid.


Använder din telefon

Innan din arbetsintervju behöver du stänga av din telefon. Att skicka sms under din arbetsintervju är inte endast ett störande moment, utan ett tydligt budskap till din potentiella arbetsgivare att du inte bryr dig om den anställning du har ansökt till.


Inte känner till verksamheten

Ifall du blir ställd med denna intervjufråga, "Vad vet du om den här verksamheten?" behöver du känna till information om verksamheten du har ansökt till. Det brukar oftast finnas ett avsnitt "om oss" på de flesta företagswebbplatser. Granska den innan din arbetsintervju, skriv ut den och läs den precis innan din arbetsintervju för att fräscha upp ditt minne. Gå aldrig på en arbetsintervju utan att känna till information om verksamheten.


Säger vad du verkligen tycker

Du borde inte alltid säga vad du tycker. Om du tycker illa om en tidigare arbetsgivare, behöver du inte nämna detta. Behåll dessa tankar för dig själv, och fokusera på att skapa ett positivt intryck.


Du pratar för mycket

Din arbetsintervju är en konversation mellan två personer, och du behöver därför inte berätta hela din livshistoria. Håll dina svar kortfattade, raka och fokuserade.


Inte beredd på att besvara intervjufrågor

Du kommer att bli ställd med intervjufrågor, och du behöver förbereda dina svar redan innan din arbetsintervju för att inte fumla fram dina svar.Följer inte upp efter arbetsintervju

Även om du har berättat att du vill ha tjänsten, behöver du även nämna detta när du följer upp efter din arbetsintervju. Skicka ett e-postmeddelande efter att du har kommit hem från din arbetsintervju, och få med information du kanske missat att nämna.224 views0 comments

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.

PRENUMERERA

bottom of page